Debatterna fortsätter - Nordmaksbarnen.

Debatterna fortsätter på FB. Det kastas ut den ena osanningen efter den andra. Bara för att man sig tror sig veta vad som är sant eller ej. Vad har NI/VI för rätt att sitta & dömma. För det diskuteras vett & brett om allt, det är nästan så man blir mörkrädd.
Sen har vi den här löjliga diskutionen om denna fina/barnsliga rosa blogg.. Kan inte annat än små le. Finns det inget vettigare att diskutera & sätta fokus på?
LL fortsätter med sina spekulationer (som hon själv säger).. LL kan tänka sig att det faktiskt är M som är den som styr nu, att M t.o.m. håller i alla trådar. Alltså, mycket har man hört, jag undrar var finns sunt förnuft! Sitta & slänga ut dynga på det här sättet, det visar bara vilken okunskap & omognad med en vild fantasi man kan ha. Med detta sätt så visar det också att man skiter fullkommligt i vem som far illa. För LL verkar det bara som om att bara man har något att skriva om, så skit samma.
Sen till dig A (LL): Istället för att du sitter & spekulerar & tror dig veta saker om mig, varför frågar du inte själv, än går med endast påståenden hela tiden, har du inget eget liv? Har du ingen sann fakta att komma med. Du måste vara maniskt med att endast blogga om skit, oavsett vem du drar ner i skiten. Har du inget hjärta?

Catta är oxå ett hett diskutions ämne, eftersom Catta sägs ha fått ett samtal från M, (jag hoppas Catta att du fått samtalet). För tänk ett livs tecken från M. För jag tror att om M har kontaktat dig Catta, så hoppas nog M på att du Catta ska kunna hjälpa henne (M).
Men det är klart att det ska hamnat i malkvarnen, det måste ju ifrågasättats om Catta är trovärdig eller ej, som allt annat. Helt otroligt, allt ska ifrågasättas hela tiden. Klart att man måste kolla upp saker & ting, men mala, mala. Varför?
Varför skulle inte M kunna ha hört av sig till Catta? Om hon (M) nu ha gjort det. Catta fick ju breven från M. Finns det en gnutta chans till hjälp som M känner att hon kan få, klart att hon tar den. M skickade breven till Catta av en orsak. Den orsaken vet bara M.
Sen en sak till, det är det att det verkar fortfarande som om ingen har förstått vad som kan göras för att hjälpa M så att hon slipper vara på rymmen.
Men det finns tid för att sitta & spekulara sig gråhåriga om allt, helt otroligt, har inte folk egna liv än att sitta & tro sig ha alla svaren på allt & skriva på bloggar eller på FB, vad bevisar VI/NI med det? Inte ett dugg.
Fatta att det är oväsentligt, det hjälper dom INTE..

DETTA KAN INTE VARA SÅ SVÅRT:
1.. SLUTA spekulera & dömma.
2.. Lyssna.
3.. Ge en hjälpande hand.

Med bara dom här tre punkterna så kan hjälpen gå långt.. Ingen, & då menar jag ingen kan förstå hur M & D har haft/har det.. Så sätt fokus på att hjälpa M så hon kan få ett liv, ett liv tillbaka till det som hon har rätt till, & slippa vara på rymmen.
För först den dagen då någon börjar lyssna & ta fram rätttvisan för dessa ungar, först då kommer sanningen fram om Ma & Pa, vem som har gjort vad, vem som har rätt & fel.
Så hjälp till att få slut på all smutskastning för barnen glöms ju i allt detta, ser ni inte det? VI/NI bidrar till att detta fortsker om vi inte sätter STOP.
För hur ska dom någonsin få tillbaka tron & tilliten på dom vuxna om vi inte stannar upp & säger, STOP nu räcker det. Har dom inte gått igenom tillräckligt? Dessa barn har rätt till en rättvisa, tro det eller ej, men dom valdes inte att födas till detta spektakel.
Jag avslutar dagens inlägg med.... Kan inte VI vuxna börja ta vårt ansvar var & en, se till sig själv vad man kan göra istället.. Kanske göra ett nätverk av något slag, för nu måste det hända något positivt som gynnar M & D. Kom med förslag, gör egna initiativ.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0