Få fram sanningen - FÅ RÄTTEN TILL ETT VANLIGT LIV - för NORDMARKSbarnen

Den vuxna världen har tagit dessa ungars barndom. Jag kan inte se det på ett annat sätt. Var finns rättvisan?

Ikväll satt jag & tittade på lite kort, & med glädje såg jag på alla bilder som jag tagit när M varit här, vilken skillnad det var från dom två första besöken på korten, mot resten av gångerna. Men med sorg i hjärtat & klumpen i halsen så insåg jag att det var inte verkligheten som nu råder.

Det värsta är att det är vi folket som låter det hända, om, & om igen. För det diskuteras vitt & brett på olika internetsajter hela tiden. Och vi folket gör ingenting åt saken fortfarande efter så många år. Varför ska det sittas & diskutera om en massa ovesentliga saker, som på FB-tråden t.e.x. som om vem som är trovärdig eller ej, & inte för glömma alla osanningar som kommer som en löpeld hela tiden mm. Vilket skit prat, så ovesentligt, att ni bara orkar. Dygnspridare kommer vi aldrig ifrån, okej, men detta, herregud, kan ingen se vad det leder till.

Är det svårt att förstå att oavsett vad som sägs på FB-tråden eller andra forum om Pa, så är han den enda som M & D har förtroende för. Det hjälper inte att spekuleras om någon är lämplig eller ej, för M & D finns det bara en som är det, oavset vad någon annan tycker. Det enda som händer hela tiden istället är att dom (M & D) får ännu mer bekräftat att världen är emot dom (M & D). För dom ( M& D) är det ren smutskastning mot den enda som har stått upp för dom i alla år. Sen om man anser att det är rätt eller ej är har inte folket rätt att dömma, för det är så är det. Fattar ni???

Personligen så finns det bara en sida för mig, & det är inte dom vuxnas sida, det är barnens, jag har aldrig haft behov eller intresse av att sitta & säga till patetiska människor som gottar sig i andras problem att t.e.x. att Ma har gjort så eller att Pa skulle ha gjort si, (eller vise versa).
Det enda jag har gjort är att berätta min egen historia här på bloggen, jag har inte använt namn utan endast egna förkortningar. Sen har jag lagt ut M:s brev eftersom Catta tog bort dom i sin blogg, (Catta hade sina skäl till det), syftet var att M ville ha ut sin berättelse.
Det skulle heller aldrig falla mig in att gå in på någon annans blogg för att kommentera idiotiska påståenden, eller på något av alla forum som finns, & sen sitta där & diskuterar om andra människors liv. Nej tack. Jag har ett eget liv, det räcker för mig, jag har inga tomrum som behövs fyllas för att må bättre.
Ytterligare ett tecken till på att FB-tråden verkligen har gått över styr är att det dragits in personer som inte ens längre är i livet, skäms, skäms. Finns det ingen skam i kroppen på folk längre?. Man får hoppas att dom inte vänder sig i graven som ordspråket säger.. För skam går verkligen på torra land nu..

Sen till det här om min lilla blogg. Den fina/barnsliga lilla "ROSA BLOGGEN" som jag tidigare har sagt så var mitt enda syfte med den att se om det kunde hjälpa M & D på något positivt sätt, så jag tog en färdig mall, som var snabbt & enkelt. Men åter igen ser man hur människor ska hitta något att spekulera om. "om en Rosa BLOGG".. Hallo, leks det i sandlådan eller? Kan det inte sättas fokus på det som är det viktiga ämnet istället.
Syftet med bloggen som jag berättat i mitt första blogginlägg, det var ju att berätta en liten bit av min historia om hur tiden var innan M rymde, vilken relation vi hade, om hur M var som person, hur hon (M) mådde, vilka planer hon (M) hade, & en sak ska ni veta, M är en klok & begåvad tjej, med båda fötterna på jorden, fast hon (M) hade gått igenom så mycket.

Så nu undrar jag finns det verkligen inte en enda vettig människa i detta avlånga land som kan försöka sätta sig in i barnens (M & D:s) berättelser på riktigt, för det skulle räcka långt. Sanning kommer att visa sig snabbt. Det ena leder till det andra.
För vem gav oss rätten till var & en att sitta & dömma om vad som är rätt & fel? Jag har sagt det förut & säger det igen... Den dagen någon tar detta på sitt bord & börjar rensa i skiten så kommer guldkornen fram.
För tro det eller ej, "Att tro sig veta sanningen är inte som att veta sanningen". Saker kommer att hända, "POSITIVA", för dom kommer.

Sen en ELOGE till er alla på FB.tråden som ändock är vettiga i diskutionen, som försöker balansera upp & gallra ut det ovesentliga gojjan. En klapp på axeln till er. Ni ger hopp till att det faktiskt finns medmänniskor, ni kämpar tappert att sanningen ska synas.

Så oavsett åsikter eller vad man tagit ställningen till, så tror jag att vi är överens om att barnen måste få höras.

Tack för ordet


Debatterna fortsätter - Nordmaksbarnen.

Debatterna fortsätter på FB. Det kastas ut den ena osanningen efter den andra. Bara för att man sig tror sig veta vad som är sant eller ej. Vad har NI/VI för rätt att sitta & dömma. För det diskuteras vett & brett om allt, det är nästan så man blir mörkrädd.
Sen har vi den här löjliga diskutionen om denna fina/barnsliga rosa blogg.. Kan inte annat än små le. Finns det inget vettigare att diskutera & sätta fokus på?
LL fortsätter med sina spekulationer (som hon själv säger).. LL kan tänka sig att det faktiskt är M som är den som styr nu, att M t.o.m. håller i alla trådar. Alltså, mycket har man hört, jag undrar var finns sunt förnuft! Sitta & slänga ut dynga på det här sättet, det visar bara vilken okunskap & omognad med en vild fantasi man kan ha. Med detta sätt så visar det också att man skiter fullkommligt i vem som far illa. För LL verkar det bara som om att bara man har något att skriva om, så skit samma.
Sen till dig A (LL): Istället för att du sitter & spekulerar & tror dig veta saker om mig, varför frågar du inte själv, än går med endast påståenden hela tiden, har du inget eget liv? Har du ingen sann fakta att komma med. Du måste vara maniskt med att endast blogga om skit, oavsett vem du drar ner i skiten. Har du inget hjärta?

Catta är oxå ett hett diskutions ämne, eftersom Catta sägs ha fått ett samtal från M, (jag hoppas Catta att du fått samtalet). För tänk ett livs tecken från M. För jag tror att om M har kontaktat dig Catta, så hoppas nog M på att du Catta ska kunna hjälpa henne (M).
Men det är klart att det ska hamnat i malkvarnen, det måste ju ifrågasättats om Catta är trovärdig eller ej, som allt annat. Helt otroligt, allt ska ifrågasättas hela tiden. Klart att man måste kolla upp saker & ting, men mala, mala. Varför?
Varför skulle inte M kunna ha hört av sig till Catta? Om hon (M) nu ha gjort det. Catta fick ju breven från M. Finns det en gnutta chans till hjälp som M känner att hon kan få, klart att hon tar den. M skickade breven till Catta av en orsak. Den orsaken vet bara M.
Sen en sak till, det är det att det verkar fortfarande som om ingen har förstått vad som kan göras för att hjälpa M så att hon slipper vara på rymmen.
Men det finns tid för att sitta & spekulara sig gråhåriga om allt, helt otroligt, har inte folk egna liv än att sitta & tro sig ha alla svaren på allt & skriva på bloggar eller på FB, vad bevisar VI/NI med det? Inte ett dugg.
Fatta att det är oväsentligt, det hjälper dom INTE..

DETTA KAN INTE VARA SÅ SVÅRT:
1.. SLUTA spekulera & dömma.
2.. Lyssna.
3.. Ge en hjälpande hand.

Med bara dom här tre punkterna så kan hjälpen gå långt.. Ingen, & då menar jag ingen kan förstå hur M & D har haft/har det.. Så sätt fokus på att hjälpa M så hon kan få ett liv, ett liv tillbaka till det som hon har rätt till, & slippa vara på rymmen.
För först den dagen då någon börjar lyssna & ta fram rätttvisan för dessa ungar, först då kommer sanningen fram om Ma & Pa, vem som har gjort vad, vem som har rätt & fel.
Så hjälp till att få slut på all smutskastning för barnen glöms ju i allt detta, ser ni inte det? VI/NI bidrar till att detta fortsker om vi inte sätter STOP.
För hur ska dom någonsin få tillbaka tron & tilliten på dom vuxna om vi inte stannar upp & säger, STOP nu räcker det. Har dom inte gått igenom tillräckligt? Dessa barn har rätt till en rättvisa, tro det eller ej, men dom valdes inte att födas till detta spektakel.
Jag avslutar dagens inlägg med.... Kan inte VI vuxna börja ta vårt ansvar var & en, se till sig själv vad man kan göra istället.. Kanske göra ett nätverk av något slag, för nu måste det hända något positivt som gynnar M & D. Kom med förslag, gör egna initiativ.


Efterlyst-När ska vi lita på ett barn? - NORDMARKSflickan

Sista veckan har varit turbulent på många vis. Smutskastning fortsätter. Och för ca: en vecka sedan så tog programmet Efterlyst upp om M:s försvinnande & ville ha in tips. Efterlyst säger då i direktsändning att M har varit försvunnen i fem månader.18 månader har dragits ner till fem, varför? Jo, endast för att någon anhörig gjort anmälan först i maj 2011, så från påsk 2010 fram till maj 2011 räknas månaderna inte..

Ett stycke ur VF 7/9-2011..
Enligt Jonny Thoman vill han inte säga vem den anhöriga är, men säger att hon nu är efterlyst på grund av att hon försvunnit från en placering enligt lagen om vård av unga, LVU, och den anmälan som gjordes av en anhörig tidigare i år.

Det som många tydligen inte förstår är att M kommer inte fram förens hon är garanterad vissa saker, & att hon ser saker hända & förändras. Jag säger ännu en gång, är det inte dax att börja lyssna!

Tar med en länk från Nyhetsverket om "När ska vi lita på barn".. Kansk det kan få någon att tänka till.
http://www.nyhetsverket.se/nyhet/18619/N%25C3%25A4r-ska-vi-lita-p%25C3%25A5-barn


RSS 2.0